Total running time: 14:20:08 Read in Dutch by Bart de Leeuw Kapitein Nemo, de Nautilus en de mysterieuze diepten van de oceaan: Onvergetelijk. Kom mee op een avontuur langs de pracht van koraal en parels, de dreiging van haaien en reuze inktvissen, de wonderen van biologie en techniek, een reis van Antarctica naar Atlantis. Of we nu meegaan in een verhaal van het fantastische onbekende, een vertelling van het zwartste in de ziel van de mens, of een nieuwe interpretatie van de Odyssee van Homerus, we zullen allen genieten van een fantastische reis. Zeeziekte is optioneel. Jules Verne (Nantes, 8 februari 1828 (Amiens, 24 maart 1905) was een Franse schrijver en pionier in het sciencefictiongenre. Dit product is een luisterboek in MP3-formaat op CD, zal de audio af te spelen alleen op MP3-compatibele spelers. De schijven zullen verschijnen op lege CD-spelers die niet leest MP3 formaten. Alle schijven zijn kwaliteit gecontroleerd op geluidskwaliteit. De Gesproken boeken worden gelezen door professionele en amateur-lezers.
5.99 USD InStock
Not yet a TripleClicks Member? Join FREE here

Create an account

NOTE! By submitting this registration, you are acknowledging that you have read and agree to the TripleClicks Privacy Policy.

Join FREE today

Account created

You're now a TripleClicks member! Now is a great time to get some TCredits, which are used to bid on Pricebenders auctions, play Eager Zebra games and more!

Continue to TripleClicks

Get some TCredits now!

What are TCredits? They're used for bidding in Pricebenders™ auctions, playing Eager Zebra™ games, downloading TC Music, listing stuff you no longer need for sale at TripleClicks, and more! Learn more about TCredits.

Billing Info

Payment Info

ORDER TCREDITS MAYBE LATER

50 TCredits are now in your account--ready for you to use! We've also dispatched a quick order confirmation email to you. Thank you!

CONTINUE TO TRIPLECLICKS

Dutch Language Audiobook "20,000 Mijlen onder Zee" by Jules Verne (Running Time: 14:20:08)

Dutch Language Audiobook "20,000 Mijlen onder Zee" by Jules Verne (Running Time: 14:20:08)

$5.99

You save 75% off the regular price of $24.00
Add to Cart

Description

Total running time: 14:20:08
Read in Dutch by Bart de Leeuw

Kapitein Nemo, de Nautilus en de mysterieuze diepten van de oceaan: Onvergetelijk.
Kom mee op een avontuur langs de pracht van koraal en parels, de dreiging van haaien en reuze inktvissen, de wonderen van biologie en techniek, een reis van Antarctica naar Atlantis. Of we nu meegaan in een verhaal van het fantastische onbekende, een vertelling van het zwartste in de ziel van de mens, of een nieuwe interpretatie van de Odyssee van Homerus, we zullen allen genieten van een fantastische reis. Zeeziekte is optioneel.

Jules Verne (Nantes, 8 februari 1828 (Amiens, 24 maart 1905) was een Franse schrijver en pionier in het sciencefictiongenre.

Dit product is een luisterboek in MP3-formaat op CD, zal de audio af te spelen alleen op MP3-compatibele spelers. De schijven zullen verschijnen op lege CD-spelers die niet leest MP3 formaten. Alle schijven zijn kwaliteit gecontroleerd op geluidskwaliteit. De Gesproken boeken worden gelezen door professionele en amateur-lezers.

Similar Items